Skip to content
vanilla radio - music for cafe bar restaurant Hotel

To vanilla radio είναι ένα ραδιόφωνο με Premium και Δωρεάν μουσική για επαγγελματικούς χώρους
Μπορεί ο καθένας να ακούσει τα 3 ελεύθερα κανάλια και να ταξιδέψει με τις μουσικές.
Αν όμως πρόκειται για επιχείρηση, έχουμε λύσεις για τις ανάγκες σας που αφορούν τη μουσική κάλυψη του καταστήματος σας.

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ; Ρωτήστε μας

 

Ξεκίνησε τα βήματα του ως μουσική για καφετέρια και απαντώντας στις απαιτήσεις των πελατών εξελίχθηκε σε ραδιόφωνο με δεκάδες είδη μουσικής που μπορεί να χρειαστεί ένας επαγγελματικός χώρος, καφετέρια, εστιατόριο, ξενοδοχείο ή beach bar.
Ένα καφέ, ένα εστιατόριο, ένα γυμναστήριο, ένα ξενοδοχείο, ένα κέντρο ομορφιάς, ένα εμπορικό κατάστημα, και κάθε είδους επιχείρηση μπορεί να δώσει ξεχωριστό στυλ στις παροχές της, επιλέγοντας μουσικές για κάθε περίσταση μέσα από το Vanilla Premium.
Με μια απλή εγγραφή, έχετε πρόσβαση σε 15 διαφορετικά κανάλια-ραδιόφωνα.

 

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ;Ρωτήστε μας

 

Για να συνδεθείτε στο Vanilla Radio Premium θα πρέπει να διαθέτετε έναν υπολογιστή ( laptop , κινητό ή tablet ) με σύνδεση στο διαδίκτυο τον οποίο θα πρέπει να τον συνδέσετε και με το σύστημα ήχου του χώρου σας. Η αναπαραγωγή γίνεται μέσα από τον Web Player του Premium  στον οποίο έχετε πρόσβαση μόνο με τα στοιχεία που έχετε κάνει εγγραφή. Για καλύτερη απόδοση του ήχου προτείνουμε το λιγότερο ένα απλό Laptop και για την  αποφυγή διακοπών στο streaming ( σε περίοδο υψηλού φόρτου του δικτύου από τους πελάτες σας ) να αποφύγετε το wifi και να προτιμήσετε σύνδεση με Ethernet καλώδιο .

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ; Ρωτήστε μας

 

Με την έναρξη της συνδρομής σας στο Vanilla Premium δικαιούστε πρόσβαση σε ένα σημείο και από έναν μοναδικό υπολογιστή , για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην χρήση και να μην ξεχνάτε να κάνετε log out κάθε φορά και πάντα πριν να κλείσετε τον browser ( mozilla , Chrome , Edge … ).
Για την ανάγκη χρήσης σε παραπάνω από ένα σημείο ταυτόχρονα, επικοινωνήστε μαζί μας να εξετάσουμε τις εναλλακτικές λύσεις ( π.χ. ξενοδοχεία κτλ ).

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ;Ρωτήστε μας

 

 

Το Vanilla Pemium δεν είναι μια απλή επιλογή συγκεκριμένης playlist αλλά μια εξειδικευμένη υπηρεσία με σχεδιασμό των επιλογών του κάθε καναλιού από τους έμπυρους DJ και συνεργάτες της υπηρεσίας ώστε εσείς να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε καθόλου με την μουσική επένδυση της επιχείρησής σας.  Επομένως δεν υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασή σας στο airplay, σας υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οκτώ διαφορετικά κανάλια ανάλογα την ώρα την διάθεση και το κοινό του καταστήματος σας .

 

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ;Ρωτήστε μας

 

Ουδεμία επιχείρηση εξαιρείται από υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων δημόσιας εκτέλεσης μουσικής στους αρμόδιους φορείς διαχείρισης ανεξάρτητα αν μεταδίδει μουσική από ραδιόφωνο ή webradio ή άλλες μεθόδους βλ. συνδρομητικές υπηρεσίες. Όπως ειδικότερα αναφέρεται στους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας Vanilla Premium κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί τα κανάλια Vanilla Premium στην επιχείρησή του, για να είναι απόλυτα νόμιμος στη χρήση μουσικής και με δική του αποκλειστική ευθύνη πρέπει να αποδίδει πνευματικά δικαιώματα δημόσιας εκτέλεσης μουσικής στους αρμόδιους φορείς της χώρας όπου εδρεύει.

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ;Ρωτήστε μας

 

Στο Vanilla Premium τα κοινά κανάλια με το Vanilla Radio Free ( Deep , Smooth , Fresh )  μεταδίδουν το ίδιο ύφος και στυλ μουσικής ωστόσο κάθε υπηρεσία έχει τη δική της ροή και δεν παίζουν το ίδιο κομμάτι ταυτόχρονα.
Το Vanilla Premium έχει μουσικές επιλογές διαμορφωμένες ειδικά για επαγγελματικούς χώρους και τη δική τους καθημερινότητα και εννοείται ότι έχει και 5 παραπάνω κανάλια που δεν υπάρχουν στο Vanilla Radio Free .

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ; Ρωτήστε μας

 

Ο λογαριασμός στο Paypal δεν είναι απαραίτητος καθώς το Paypal υποστηρίζει την αγορά προϊόντων χωρίς απαραίτητα την ύπαρξη λογαριασμού. Πρέπει ωστόσο να διαθέτετε μια κάρτα ( visa, mastercard ή άλλη).
Για να ολοκληρώσετε τη συνδρομή σας πληκτρολογήστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και αγνοείστε το πεδίο δημιουργίας λογαριασμού Paypal.

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ;Ρωτήστε μας

 

Δυστυχώς, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, σας προτείνουμε ωστόσο μια αρχική μηνιαία συνδρομή προκειμένου να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα της υπηρεσίας μας σε ένα ικανοποιητικό διάστημα και στη συνέχεια τη δυνατότητα επέκτασης της συνδρομής σας για ό,τι διάστημα επιθυμείτε.

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ; Ρωτήστε μας

 

Κάνοντας εγγραφή αποκτάτε πρόσβαση στους Ultra Sound Players και ακούτε την κανονική ροή αλλά με εξαιρετική ποιότητα ήχου 320kbps ( cd quality ).
Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε απλά μια δωρεά από εσάς αλλά θεωρήσαμε καλύτερο με το πολύ μικρό ποσό της συνδρομής ( 0,13 € / ημέρα ) και για να ανταποδώσουμε την κίνηση σας, σας παρέχουμε ταυτόχρονα πρόσβαση για να ακούτε το αγαπημένο σας Vanilla Radio και σε Ultra Sound ποιότητα.
Στην συγκεκριμένη σελίδα δεν προβάλλονται διαφημίσεις και με την συνδρομή σας, εκτός του ότι μας στηρίζετε οικονομικά, θα έχετε μεγαλύτερες εκπτώσεις σε μελλοντικές προσφορές μας.

 

 

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτή την απάντηση ; Ρωτήστε μας

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι από αυτές τις απαντήσεις ; Ρωτήστε μας

Back To Top

Login or Register to UltraSound