Skip to content

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VANILLA PREMIUM

Παρέχουμε υπηρεσίες μετάδοσης μουσικού περιεχομένου για επαγγελματικούς χώρους μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες Vanilla P&D μόνο για επαγγελματική χρήση στις εγκαταστάσεις της επιχειρηματικής μονάδας που αντιπροσωπεύετε. Μπορείτε να συνδεθείτε με τις Υπηρεσίες Vanilla P&D χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής που υποστηρίζεται από τις Υπηρεσίες Vanilla P&D μέσω προσωπικού username και κωδικού πρόσβασης. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο και κάθε άλλο εξοπλισμό που απαιτείται για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες Vanilla P&D είναι δική σας ευθύνη.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορούμε να τροποποιήσουμε τους Όρους κατόπιν ειδοποίησης σας ανά πάσα στιγμή. Θα ειδοποιηθείτε για οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημοσιεύοντας τις αλλαγές στην ιστοσελίδα . Μπορείτε να διακόψετε τη χρήση των Υπηρεσιών Vanilla P&D εφόσον οι όροι τροποποιηθούν κατά τρόπο που να επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας σε σχέση με τη χρήση των Υπηρεσιών Vanilla P&D. Η συνεχής χρήση μιας Υπηρεσίας μετά από σχετική ειδοποίηση για τυχόν μεταβολή των Όρων θα θεωρείται ως συμφωνία σας με τους τροποποιημένους όρους.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό χρήστη ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες Vanilla P&D. Εάν εκπροσωπείτε έναν οργανισμό και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες Vanilla P&D, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την εταιρική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Συμφωνείτε να:

α) να παρέχετε αληθή, ακριβή, ενημερωμένα και πλήρη στοιχεία σας, όπως καλείστε να κάνετε στη φόρμα εγγραφής και β) να διατηρείτε και να ενημερώνετε εγκαίρως τα στοιχεία εγγραφής, ώστε να είναι αληθή, ακριβή, ενημερωμένα και πλήρη. Σε περίπτωση που δώσετε οποιαδήποτε πληροφορία που δεν είναι αληθής, ακριβής, ενημερωμένη ή πλήρης, ή το Vanilla Premium έχει λόγους να υποπτεύεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν είναι ακριβείς, αληθείς, ενημερωμένες ή πλήρεις, το Vanilla Premium διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή οριστικά το λογαριασμό σας χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση και να σας αρνηθεί την παρούσα ή μελλοντική χρήση των Υπηρεσιών Vanilla P&D.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Οι υπηρεσίες Vanilla P&D διατίθενται για χρήση αποκλειστικά και μόνο (δημόσια εκτέλεση) σε καφέ, μπαρ, ξενοδοχεία, εστιατόρια,  καταστήματα και ειδικούς χώρους ψυχαγωγίας. Κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί το Vanilla Premium στην επιχείρησή του, για να είναι απόλυτα νόμιμος στη χρήση μουσικής και με δική του αποκλειστική ευθύνη πρέπει να αποδίδει πνευματικά δικαιώματα δημόσιας εκτέλεσης μουσικής στους αρμόδιους φορείς.  Απαγορεύεται αυστηρά ή με οποιαδήποτε τεχνική μέθοδο αποθήκευση του περιεχομένου της υπηρεσίας Vanilla P&D  σε τοπικά μέσα κάθε μορφής, εν όλω ή εν μέρει, στην ίδια ή σε άλλη μορφή αρχείου ήχου που υπάρχει σήμερα ή θα εφευρεθεί στο μέλλον. Απαγορεύεται επίσης η απόσπαση και αποθήκευση (download) από την υπηρεσία Vanilla P&D σε τοπικά μέσα (μηχανικά ή ηλεκτρονικά) ήχων.

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αποθηκεύουμε και διατηρούμε αρχεία, έγγραφα και άλλα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό χρήστη σας, στις εγκαταστάσεις μας. Προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια δεδομένων που οφείλονται σε λάθη ή αστοχίες του συστήματος, κρατάμε επίσης αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των περιεχομένων του λογαριασμού χρήστη σας. Τα στοιχεία αυτά δεν κρατούνται σε φυσικό αρχείο. Ως εκ τούτου, τα αρχεία και τα δεδομένα σας παραμένουν στους διακομιστές μας, ακόμη και μετά τη διαγραφή ή τον τερματισμό του λογαριασμού χρήστη σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα δεδομένα του λογαριασμού χρήστη σας δεν θα είναι προσβάσιμα από οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Επίσης, δεν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα του λογαριασμού χρήστη σας για την εξυπηρέτηση στοχευμένων διαφημίσεων. Παρέχουμε στους χρήστες πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες τους. Οι χρήστες μπορούν να διορθώνουν, να ενημερώνουν ή να αφαιρούν οποιαδήποτε τέτοια προσωπικά στοιχεία, είτε από την πρόσβαση σε λογαριασμό χρήστη ή επικοινωνώντας με την υπηρεσία υποστήριξης πελατών του Vanilla Premium.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι υπηρεσίες Vanilla P&D μπορεί να περιλαμβάνουν ορισμένες ανακοινώσεις από εμάς, όπως ανακοινώσεις προσφορών, υπηρεσιών, μηνύματα διαχείρισης συστήματος και ενημερωτικά δελτία. Καταλαβαίνετε ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα πρέπει να θεωρηθούν ως μέρος της χρήσης των Υπηρεσιών Vanilla Premium. Στο πλαίσιο της πολιτικής μας για να σας παρέχουμε συνολική προστασία προσωπικών δεδομένων, σας παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα επιλογής να μην λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία από εμάς. Ωστόσο, δεν θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής να μην λαμβάνετε ανακοινώσεις υπηρεσιών και μηνύματα διαχείρισης συστήματος.

 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι συνδρομές σε υπηρεσίες Vanilla P&D είναι διαθέσιμες σε μηνιαίους, 3-μηνους, 6-μηνους και ετήσιους κύκλους χρέωσης. Ένας μήνας θεωρείται πάντα η περίοδος 30 ημερών από τη παράδοση Υπηρεσίας και δε διαφέρουν με βάση τον τρέχοντα μήνα.
Το Vanilla Premium σας παρέχει πλήρη διαφάνεια στις πληρωμές, καθώς αυτές γίνονται μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή PayPal. Οι πληρώμές γίνονται εφάπαξ και αφορούν το διάστημα του πακέτου συνδρομής που έχετε επιλέξει. Καμία συνδρομή δεν ανανεώνεται αυτόματα και καμία επιπλέον χρέωση δεν πραγματοποιείται πέρα της προσυμφωνηθείσας.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή PayPal. Το PayPal είναι ένας από τους ασφαλέστερους, πιο ευρέως αποδεκτούς τρόπους για να πληρώσετε για τις αγορές σας στο Διαδίκτυο. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τους πόρους είτε από τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική κάρτα και να μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε με σιγουριά: Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από το εξελιγμένο σύστημα πρόληψης της απάτης του PayPal. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό PayPal. Απλά επιλέξτε το πλάνο σας, μεταβείτε στην ασφαλή ολοκλήρωση της παραγγελίας και θα μεταφερθείτε με ασφάλεια ώστε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας στο site του PayPal. Εμείς δεν αποθηκεύουμε καμία από τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας σε βάση δεδομένων μας. Το Vanilla Premium είναι ελεγμένο από το PayPal (PayPal verified).

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Εκτός από όλους τους άλλους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας, δε θα πρέπει να: (i) μεταφέρετε ή να καθιστάτε διαθέσιμες σε οποιονδήποτε τρίτο πρόσωπο τις Υπηρεσίες Vanilla P&D (ii) να παρέχετε οποιαδήποτε υπηρεσία με βάση τις Υπηρεσίες Vanilla P&D χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (iii) χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Vanilla P&D για spamming και άλλους παράνομους σκοπούς.

 

SPAMMING ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Συμφωνείτε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των μεταδόσεων σας μέσω των Υπηρεσιών Vanilla P&D. Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για παράνομους σκοπούς ή για την διαβίβαση του υλικού που είναι παράνομο, δυσφημιστικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, που παραβιάζει την ιδιωτικότητα του άλλου, υβριστικό, απειλητικό, επιβλαβές, χυδαίο, πορνογραφικό, άσεμνο, αποδοκιμαστέο, προσβάλλει θρησκευτικές συναισθήματα, προωθεί το ρατσισμό, περιέχει ιούς, παραβιάζει ή μπορεί να παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία ή τα δικαιώματα του άλλου. Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες για τη διαβίβαση των “junk mail”, “ανεπιθύμητη αλληλογραφία”, “αλυσιδωτές επιστολές”, “phishing” ή εκούσια μαζική διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες Vanilla P&D εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουμε ότι έχετε χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες για οποιαδήποτε παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη δραστηριότητα.

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ

Καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι η χρήση των Υπηρεσιών Vanilla P&D γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το Vanilla Premium αποποιείται ρητά όλες τις εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, είτε ρητή είτε σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων αλλά χωρίς να περιορίζονται σε αυτές, των σιωπηρών εγγυήσεων με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Το Vanilla Premium δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι οι Υπηρεσίες θα είναι συνεχής, έγκαιρες, ασφαλής ή χωρίς ιούς. Η χρήση των Υπηρεσιών Vanilla P&D πρέπει να είναι δική σας ευθύνης και θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά στο σύστημα του υπολογιστή σας που προκύπτει από τη χρήση των Υπηρεσιών Vanilla P&D ή τη λήψη οποιουδήποτε τέτοιου υλικού.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Συμφωνείτε ότι το Vanilla Premium σε καμία περίπτωση, δε θα ευθύνεται για οποιαδήποτε αποθετική, παρεπόμενη, έμμεση, ειδική ή άλλη απώλεια ή ζημίας ή απώλειας κερδών, διακοπής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, αποτυχίας υπολογιστών, απώλεια επιχειρηματικών πληροφοριών, ή άλλες ζημίες που θα προκύψουν από ή προκαλούνται από τη χρήση ή την αδυναμία να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες Vanilla P&D, ακόμη και αν το Vanilla Premium έχει συμβουλευτεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών. Μοναδική και αποκλειστική σας αποζημίωση για οποιαδήποτε διαφωνία σας με το Vanilla Premium που σχετίζεται με οποιαδήποτε από τις Υπηρεσίες θα είναι η λήξη της εν λόγω Υπηρεσίας. Σε καμία περίπτωση η συνολική ευθύνη του Vanilla Premium απέναντι σε εσάς, όσον αφορά οποιαδήποτε υπηρεσία, άμεση ή έμμεση, δε θα υπερβαίνει τα τέλη που καταβάλλονται από εσάς προς την εν λόγω υπηρεσία.

 

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ενδέχεται να αναστείλουμε το λογαριασμό χρήστη σας ή να απενεργοποιήσουμε προσωρινά την πρόσβαση στο σύνολο ή σε μέρος οποιασδήποτε Υπηρεσίας, σε περίπτωση που υπάρχουν τυχόν υπόνοιες παράνομης δραστηριότητας, εκτεταμένες περιόδους αδράνειας ή αθέτησης πληρωμής, αιτήματα από τις αρχές επιβολής του νόμου ή άλλες κρατικές υπηρεσίες. Θα τερματίσουμε επίσης και το λογαριασμό χρήστη σας μετά από αίτημα σας. Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε το λογαριασμό χρήστη σας και να απαγορεύσουμε τις υπηρεσίες μετά από εύλογη πεποίθηση ότι έχετε παραβιάσει τους Όρους. Τερματισμός του λογαριασμού χρήστη θα περιλαμβάνει την άρνηση της πρόσβασης σε όλες τις Υπηρεσίες Vanilla P&D, διαγραφή δεδομένων του λογαριασμό χρήστη σας, όπως η διεύθυνση e-mail και ο κωδικός πρόσβασης σας και τη διαγραφή όλων των δεδομένων στο λογαριασμό χρήστη σας.

 

Αυτή η συμφωνία μεταξύ εσάς ή της επιχείρησής σας (εφεξής “Εσείς”) και τοu Vanilla Radio

(εφεξής “Vanilla Premium”) διέπει τη χρήση υπηρεσιών μουσικής κάλυψης

που προσφέρει το Vanilla Premium (εφεξής “Υπηρεσίες Vanilla P&D”).

 [/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]
Back To Top

Login or Register to UltraSound