skip to Main Content

Απολαύστε όλες τις γεύσεις του Vanilla Radio

Μουσική για το κατάστημα ή την καφετέρια σας. Η κατάλληλη μουσική & το σωστό playlist είναι πολύ σημαντικά σε έναν  επαγγελματικό χώρο καθώς πολλές φορές ο ήχος λειτουργεί υποσυνείδητα, διαμορφώνοντας την κατάλληλη διάθεση στον πελάτη και συμβάλλοντας στην δημιουργία σωστής ατμόσφαιρας. Με μια μεγάλη ποικιλία από lounge music μέχρι deep house, αγαπημένη Ελληνική και ξένη μουσική.

Vanilla Deep Flavors

Deep Flavors

Deep House , Afro , Vocal , New Disco κατάλληλο για Bar , Beach Bar , Cafe και για ώρες που πρέπει οι ρυθμοί να είναι ανεβασμένοι  .

Smooth νότες - για καφέ μπαρ

Smooth Flavors

Smooth , Latin , funk , bossa , Swing, Downtempo  και ιδιαίτερες μουσικές επιλογές για όλη την ημέρα κατάλληλο θα  Cafe Bars .

HipHop & RnB, Latin , Dance - μουσική για όλες τις επιχειρήσεις

Fresh Flavors

Reggaeton , HipHop & RnB, Latin , Dance και όλες οι Τop 40 επιτυχίες , κατάλληλο για ώρες και χώρους με ένταση και νεολαία !

Αγαπημένη Ελληνική μουσική

Greek Flavors

Αγαπημένη Ελληνική μουσική απο την δεκαετία του 90 έως σήμερα , έντεχνα , ποπ – ροκ μέχρι swing διασκευές και νέες συνθέσεις !

Οι αξιολογήσεις σας μιλάνε για εμάς

μουσική για εστιατόρια & wine bar

Jazzy & Eclectic

Αγαπημένα κομμάτια από τις δεκαετίες 50-60-70 μαζί με Nu-Jazz & Silky διασκευές παλαιών τραγουδιών κατάλληλα για Wine Bar , Restaurants.

Μουσικές επιλογές για καταστήματα & καφέ

Rituals Flavors

Μουσικές επιλογές επηρεασμένες κυρίως από την αύρα της μεσογείου την μέση ανατολή και τον κόσμο , ethnic & Mediterranean γεύσεις που μας ταξιδεύουν.

μουσική για καφέ Pop & soft rock

Rewind Flavors

Pop & Soft Rock προσεκτικά επιλεγμένα κομμάτια από τις αγαπημένες δεκαετίες , ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι στις μεγαλύτερες επιτυχίες των 80ς 90ς 00ς .

lounge music

Lounge Flavors

Lounge , Chill out , μουσικά ακούσματα με ατμοσφαιρικούς ήχους κατάλληλα για ώρες και χώρους χαλάρωσης όπως , Spa , Hotel , Pool bar , Restaurants.

disco μουσική για καφέ

Vanilla Discoteca

Μοναδικές επιλογές από τις χρυσές δεκαετίες της disco μουσικής, 70-80. Ακούγονται ακόμη ανασύροντας ευχάριστες αναμνήσεις.

love music

Lovely Flavors

Τα τραγούδια που φτιάχτηκαν για να εκφράσουμε όσα με λέξεις δυσκολευόμαστε να πούμε. Μας αγγίζουν και μας ανεβάζουν ταυτόχρονα !

επιτυχίες & top hits για το κατάστημα σας

Luxurius & Elegant

Πολύ ιδιαίτερες επανεκτελέσεις γνωστών και αγαπημένων επιτυχιών, για κάθε ιδιαίτερο χώρο και περίσταση.

mainstream μουσική για καφετέριες

Greek Mainstream Flavors

Όλες οι αγαπημένες λαϊκές αλλά και ποπ επιτυχίες του σήμερα, μαζί με πολύ αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Premium packages

We Have Something For Everyone.

1 Month Premium
€50month

  • Χωρίς διακοπές
  • Χωρίς διαφημιστικά
  • Χωρίς εγκατάσταση
  • Χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις

3 Months Premium
€120total

  • Χωρίς διακοπές
  • Χωρίς διαφημιστικά
  • Χωρίς εγκατάσταση
  • Χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις

DIM ZACH VANILLA RADIO 6

 ” Το Vanilla radio , είναι ένα από τα ελάχιστα ραδιόφωνα που μεταδίδουν μουσικές οι οποίες ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.
Ένα από τα λίγα μουσικά ραδιόφωνα που μας έχουν μείνει..”

DJ & Producer
Dim Zach
LIVA K

“Το vanilla radio είναι πραγματικά η πρώτη μου επιλογή όταν κάθομαι σπίτι και θέλω να χαλαρώσω, να ανοίξω το pc και να ακούσω κάτι άλλο,
κάτι διαφορετικό,  ανάλογα με την διάθεση διαλέγω και κανάλι
Deep η Smooth .”

LIVA K / #22 best Nu disco producer of 2016 WORLDWIDE
DJ / Producer : Nu Disco / Deep House / Tech House
cj jeff vanilla radio interview 2

Vanilla Radio είστε η ευχάριστη έκπληξη , συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε …
Full Support από εμένα ! “

DJ & Producer / Rhythmetic CEO
CJ Jeff
01.DA MIKE VANILLA RADIO

” καλή και ποιοτική δουλειά, υποστηρίζει την καλή μουσική
και δίνει βήμα σε όλους τους επαγγελματίες καλλιτέχνες ”

Our Blog. Read ALL >
News, technology, music, events, downloads, interviews, offers.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Πρόκειται για ένα web radio που γεννήθηκε στην Κρέστενα Ηλείας από τον MR G, σε πειραματικό στάδιο, (ώστε να καλύπτει την play list του Vanilla café για το οποίο ήταν υπεύθυνος). Έκτοτε συνεργαζόμαστε με κορυφαία καφέ και καταστήματα δημιουργώντας την κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα. Ένα κανάλι αφιερωμένο στη Dance μουσική, το Deep Flavors Channel. Με την πάροδο του χρόνου με πολύ μεράκι, και καθώς αυξανόταν η δυναμική του, άρχισαν να διαχωρίζονται και οι μουσικές, το Smooth Flavors Channel έκανε την εμφάνιση του. Πλέον το smooth flavors είναι η κατάλληλη μουσική για το καφέ μπαρ σας.

Στο Deep Flavors Channel,  εκτός από τις μεγάλες κι επιτυχημένες κυκλοφορίες όλων των ειδών της ηλεκτρονικής μουσικής (nu disco, deep, soulful, tech house) έχουν φιλοξενηθεί και φιλοξενούνται dj sets επιτυχημένων disc jockeys της χώρας μας καθώς και dj sets ανερχόμενων αστέρων της επαρχίας. Η Deep house radio είναι κατάλληλη μουσική για καφέ & beach bar τις ώρες που οι ρυθμοί είναι ανεβασμένοι!

Στο Smooth Flavors Channel ,η μουσική κινείται σε ρυθμούς downtempo, smooth jazz, bossa, swing και άλλων ειδών, με γνώμονα την ποιότητα και τη διαχρονικότητα αλλά και την προτροπή σε νέα ακούσματα . Ταυτόχρονα, δε λείπουν αρκετές συνεργασίες με ξένους και Έλληνες καλλιτέχνες

Σήμερα η ομάδα του Vanilla Radio πιο ώριμη από ποτέ, με υπερηφάνεια και αφοσίωση, αγωνίζεται για να φθάνουν στ ‘αυτιά σας οι ωραιότερες μουσικές για την επιχείρηση & τα καταστήματα σας!
Πλέον, το Vanilla Radio μπορεί να παρέχει στο κοινό του δυο νέες συνδρομητικές υπηρεσίες, το Vanilla Radio Premium (μουσική για επαγγελματικούς χώρους & καφετέριες χωρίς διακοπές για σήματα σταθμού ή διαφημίσεις) και το Vanilla Radio Dedicated (εξατομικευμένα μουσικά κανάλια με μουσική κατ’ απαίτηση του πελάτη), σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Μόττο τους τα λόγια του Πλάτωνα: «Η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο μυαλό, πτήση στη φαντασία, και τη γοητεία και τη ευθυμία στη ζωή και σε όλα»

Απολάυστε την μουσική για το κατάστημα σας, αφήνοντας τις επιλογές στους ειδικούς!

Χρήσιμα links:

www.vanilla.gr & www.vanillaradio.com
Facebook : Vanilla Radio Greece
Twitter : Vanilla Radio Greece
Mixcloud: Vanilla Radio Music
YouTube: Vanilla Radio Greece
Vanilla Radio Premium : Premium

Listen to the mix set

Ακούστε μοναδικά Mix Sets από τους DJs του Vanilla Radio MrG & Liana καθώς και τα mix από τους Guest DJs Που έχουν ακουστεί στην ψηφιακή συχνότητα μας .

Mr G live Mix Set June 2017

mixset 1 e1587579869139
Listen More Sets

Liana A Trip To Hop[e] Mix Set

mixset 2 e1587579906653
Listen More Sets
Say Hey, Hi, Hello.
We'd Love To Hear From You.
Back To Top